Onze Morgan-ambassadrice, Iris Mittenaere, stelt u trots deze nieuwe herfst-wintercollectie 2019 voor, die zich liet inspireren door de seventies. Deze duizendpoot nodigt ons uit om een blik te werpen achter de schermen haar unieke leven. Beleef een doordeweekse dag uit het leven van Iris en hop mee van de ene modeafspraak naar de andere…

Een terrasje van een café. Hoge hakken weerklinken op de kasseien. Het ritme van voetstappen. Iris draagt een combinatie van warme tinten en geniet van een bijzonder moment.

Ga voor deze combinatie

De eerste ontmoeting met de regisseur. Hovaardig. Boordevol vertrouwen. Iris stapt op hem af. Hij vertelt het haar. Deze rol is op haar lijf geschreven… Iris draagt een alledaagse, vrouwelijke outfit met een soepel vest voor een moderne look.

Herfstige dagdromen, een wandeling door de Franse hoofdstad.

Een moment om te herbronnen en te genieten van de rust in het hart van de stad… Iris straalt in een sprankelende stijl vol contrast. De opvallende pailletten op de rechte rok worden verzacht door een cosy open rug.

Ontdek deze look

Al haar vriendinnen wachten haar op. Hoe gaat ze hen vertellen over haar nieuwe project? Al haar vriendinnen wachten haar op. Hoe gaat ze hen vertellen over haar nieuwe project? Iris voelt zich vrij dankzij dit slank silhouet dat zich liet inspireren door de bohémien-chic look van de grote iconen uit de jaren 70.

Ga voor deze jurk

De geur van leer. Een ronkende motor. Buiten flitst Parijs voorbij. Iris leest haar tekst na met het scenario op haar schoot. Ze voelt zich op haar gemak in deze opvallende look dankzij de geometrische print, ideaal voor een businessafspraak.

Laat u verleiden door deze stijl

Ontdek de nieuwe collectie in de boetiek
en op morgandetoi.com