100% BEVEILIGDE BETALING EN WEBSITE

Betaal uw onlinebestelling in alle veiligheid. Wij bieden u drie betaalmogelijkheden aan : met bankkaart, via PayPal of met een Morgan geschenkbon.

Betaling met bankkaart (VISA, MASTERCARD, CARTE BLEUE)


carte bancaire Het betalingssysteem van onze website wordt beheerd door BCME van Crédit Mutuel, een dienstverlener die gespecialiseerd is in de beveiliging van onlinebetalingen.
Wij verzekeren u dat uw bankgegevens in alle vertrouwelijkheid worden behandeld en door het SSL-protocol versie 3 worden beveiligd. Dit protocol controleert automatisch.
Wij kennen noch bewaren de gegevens met betrekking tot uw bankkaart.

VIA PAYPAL


paypal U kan uw aankopen ook via PayPal betalen. Dit is een beveiligde betaalwijze waarmee u online zonder bankkaart kan betalen. Meld u aan bij uw PayPal account om uw.

MET MORGAN CADEAUBON


Carte cadeau U kan uw aankopen met een Morgan geschenkbon betalen. Voer bij de betaling gewoon de code bestaande uit 13 cijfers in. Deze code vindt u terug op de achterkant van uw geschenkbon. Indien de geschenkbon niet het volledige betaalbedrag dekt, kan u de rest betalen met een andere Morgan geschenkbon of met uw bankkaart. U kan de Morgan geschenkbon – binnen de geldigheidstermijn – in schijven opnemen totdat het bedrag volledig is opgebruikt.

UW BETALING

Het betaalbedrag wordt van uw bankkaart, PayPal account of Morgan geschenkbon ingehouden zodra uw bestelling is goedgekeurd.
Zodra uw betaling is goedgekeurd, is uw factuur meteen beschikbaar in uw klantenaccount.
Hier vindt u ook een overzicht van uw bestelling in "Mijn bestellingen".

Merk op dat wij geen bestellingen telefonisch aannemen en dat betalingen met een bankcheque niet worden aanvaard.
Indien uw betaling wordt geweigerd, raden wij u aan om contact op te nemen met uw bank.